preloader

+90 212 531 0097

info@polimer.org

Polimer Grup

Sağlıkta Güvenli Yarınlar İçin Polimer Grup

Çağdaş bilimin ışığında geleneksel yöntemler ile modern tıbbı birleştirerek hizmet sunmak, ilaç-OTC-medikal alet üretimi yapmak, sağlık danışmanlığı ve sağlık turizmi alanında faaliyet göstermek, karlı olmadığı için uygulanmayan temel sağlık hizmetlerini yapmak ve bu alanda çalışanlara destek olmak amacıyla sağlık profesyonelleri tarafından oluşturulmuş bir grubuz…

Vizyonumuz

Tıbbın her türlü alanında toplum ve bireyin faydasına olacak faaliyetleri geçmişimizden gelen birikimi modern ilimler ile birleştirip üst düzey sağlık hizmeti sunmak, her türlü ilaç ve sağlık ekipmanını üretmek, bu alanda güvenilir olmak, doğa ve insana saygılı, yenilikçi, alanında tercih edilen fark yaratmayı bilen bir grup olmak..

Misyonumuz

Çağdaş bilimin ışığında geleneksel yöntemler ile modern tıbbı birleştirerek hizmet sunmak, ilaç-OTC-medikal alet üretimi yapmak, sağlık danışmanlığı ve sağlık turizmi alanında faaliyet göstermek, karlı olmadığı için uygulanmayan temel sağlık hizmetlerini yapmak ve bu alanda çalışanlara destek olmak amacıyla sağlık profesyonelleri ile birlikte çalışmak.
Profesyonel kadromuzla etik değerleri önceleyen, güvenilir, koruyucu ve tedavi edici hekimlikte yeni alanlara destek veren, bu alanda AR-GE yapan, birlikte çalıştığı insanları ve tüketiciyi kendisi gibi gören, insan hayatının değerli olduğu bilinci ile yaşam kalitesini artıracak ve kaliteli yaşam süresini uzatacak yöntemler üretmenin odağında bulunmak.

POLİMER GRUP

Tıbbın her türlü alanında toplum ve bireyin faydası için çalışıyoruz

1

PolyPhyto

PolyPhyto markası bilim ışığında AR-GE çalışmaları sonucu üretim yapmaktadır.
 
 

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
2

PolyMedya

PolyMedya farklı sektör, marka ve işletmelerin dijital alandaki çalışmalarını profesyonel bir şekilde yönetmek için kurulmuştur.

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
3

PoliFitoterapi

Uzman kişiler ile fitoterapi ve sağlık danışmanlıkları alanlarında profesyonel hizmet verilmektedir.
 

 

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
4

Fitoterapi Ürünleri

Uzman kişilerin kontrolüyle bitkisel destek ürünlerinin kullanımı için danışanlara kolay ulaşılan bir danışma hizmeti sağlamaktır.

 

 

Siteye Gitmek İçin Tıklayın
5

Polifito

PoliFito etik ve bilimsel değerler çerçevesinde, alanında uzman kişilerin kontrolüyle bitkisel destek ürünlerinin kullanımı için güvenilir bir pazarlama alanı oluşturma hizmeti sağlamaktır.

Siteye Gitmek İçin Tıklayın

CLIENT TESTIMONIALS

What our clients say

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Eugene Freeman
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Eugene Freeman
Designer

POLİMER GRUP

Neden Bizimle Çalışmalısınız?

0 +

Proje

0 +

Ürün

0 +

Eğitim

0 +

Danışmanlık

İletişime Geçin

LATEST NEWS

Read Our Latest News & Blog